share

Kinderdag: workshops in de Voorjaarsvakantie

De kinderdag 6-12 jaar is uitverkocht! Er zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor de kleuterworkshops 4-5 jaar. Vakantie vier je bij ToBe! Niets meer te doen in de voorjaarsvakantie? Op donderdag 1 maart organiseert ToBe een leuke workshopdag in het Energiehuis in Dordrecht. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans, Theater en Kunst & Design. Ook zijn er twee kleuterworkshops voor kinderen van 4 en 5 jaar.

Uitverkocht: Kinderdag 6 – 12 jaar
Alle kinderen volgen over de gehele dag drie workshops: Dans, Theater en Kunst & Design, waarbij ze met een mooi kunstwerk naar buiten gaan. We starten om 11.00 uur en sluiten rond 14.30 uur de dag af met een korte eindpresentatie aan elkaar en de ouders/verzorgers en andere fans.
Bij de workshop Kunst & Design maak je een plattegrond vol verborgen plekken en tijdens de workshop Theater beleef je een spannend verhaal met helden en schurken. Wil jij ook zo leren dansen als in een videoclip? Dat gaan we je leren in de Streetdance workshop.

Kleuterworkshops 4 – 5 jaar
Nog enkele kaarten beschikbaar

De kleuterworkshops zijn van 9.30 tot 10.30 uur. Kleuters kunnen kiezen uit een workshop Theater of Kunst & Design. Tijdens de workshop Theater ben je piraat voor een dag en in de workshop Kunst & Design maak je een plattegrond vol verborgen plekken. Aan het einde mag je jouw verborgen plek mee naar huis nemen!

Kaartverkoop
Een kaartje voor de workshopdag kost € 10,- per kind. Een kaartje voor de kleuterworkshop kost € 5,- per kind. De kaartjes zijn via deze pagina te koop of aan de kassa van het Energiehuis (betaling alleen via PIN).
Meer info en kaartverkoop:
Kinderdag 6-12 jaar
Kleuterworkshop Theater
Kleuterworkshop Kunst & Design

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?