share

Kinderdag in de Kerstvakantie

Vakantie vier je bij ToBe! Iedere schoolvakantie is het Kinderdag bij ToBe in het Energiehuis! In de kerstvakantie vindt deze plaats op donderdag 3 januari. Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn er workshops Kunst & Design, Dans en Muziek in het Energiehuis.

Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen aan de Kinderdag. Je volgt drie workshops (Kunst & Design en Muziek of Dans). We verzamelen in de ToBe Foyer om daarna met z’n alleen een toffe film te kijken op het grote doek.

Na de film delen we de groepen in en krijg je een gekleurde armband zodat je weet met welke van de drie workshop je gaat beginnen. Na 1,5 uur heb je lunchpauze (zelf lunch meenemen). Na de pauze halen de docenten je op voor de volgende workshopronde. Tijdens het laatste kwartier van de kinderdag sluiten we de dag gezellig af met een presentatie. Je ouders/verzorgers zijn dan welkom om te komen kijken!

Programma

  • 08.30 – 09.00 inloop in ToBe Foyer
  • 09.00 – 10.30 Surprise bios – Nederlandse film
  • 10.30 – 11.00 pauze en tijd voor een tussendoortje (zelf meebrengen)
  • 11.00 – 12.00 workshop ronde 1: Dans, Muziek of Kunst & Design
  • 12.00 – 12.30 lunch (zelf meebrengen) in ToBe Foyer
  • 12.30 – 13.30 workshop ronde 2: Dans, Muziek of Kunst & Design
  • 13.30 – 13.45 pauze en tijd voor een tussendoortje (aangeboden door ToBe)
  • 13.45 – 14.45 workshop ronde 3: Dans, Muziek of Kunst & Design
  • 14.45 – 15.00 gezamenlijke afsluiting met publiek

Workshop Dans
Heb jij zin om coole moves te doen op muziek van nu? Tijdens de Kinderdag doe je mee aan de dansworkshop. Een workshop met energie en veel plezier! Laat zien wat je kan!
Docent: Sophie Oversluizen

Workshop Muziek
Kom je gezellig trommelen op een djembé tijdens de Kinderdag? Je gaat een echt Afrikaans ritme spelen en met elkaar maken we er iets moois en gezelligs van.
Docent: Judith van der Gaag

Workshop Kunst & Design
In het kinderatelier ga je aan de slag met allerlei verschillende materialen. Deze keer gebruiken we geen kwasten om afdrukken te maken, maar verschillende materialen zoals bubbeltjes plastic, watjes of spons. Gebruik je handen en de materialen en maak zo een mooi werk met verschillende afdrukken. Een dobbelspel gaat de uitdaging nog groter maken. Een dobbelsteen bepaalt namelijk welk materiaal er gebruikt gaat worden. Trek je oude kleren aan.
Docent: Yarah Winkelaar & stagiaire Larissa van Schaik

Kaartverkoop
Een kaartje kost € 10,00 en koop je HIER of aan de kassa van het Energiehuis (allen PIN). De kassa van het Energiehuis is geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur. Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje want vol=vol.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?