share

Kijk vanaf de Noordendijk: expositie Via Lucis

Cursisten Glasfusing en de Teken- en Schilderwerkplaats tonen vanaf 21 december - 7 januari werkstukken tijdens expo Via Lucis: de weg van het licht. De etalage-expo is te zien vanaf de Noordendijk. Een lichtpunt langs de weg.

In de Kerstvakantie van 21 december t/m 7 januari 2018 wordt in de etalage van het Energiehuis een bijzondere expositie tentoongesteld. Dit letterlijke lichtpuntje in de donkere winterdagen bestaat uit werken gemaakt door de cursisten van Glasfusing en de Teken- en Schilderwerkplaats.

Docenten Nicolina Gerritsen(Glasfusing) en Helen Hietbrink (Teken- en Schilderwerkplaats)  geven les aan volwassenen in het Energiehuis. De expositie van de cursisten Glasfusing bestaat uit werkstukken die verwerkt zijn tot lampen en glazen cilindervormen. Deze krijgen allemaal een plaats in de vensterbank.

De cursisten van de Teken -en Schilderwerkplaats zijn de afgelopen periode bezig geweest met verschillende thema’s waaronder: portretten, scheuren & scherven en verbeelde verhalen. Deze zijn te zien aan de wanden.

De expositie is te bekijken van buiten op straat. De etalage-expositie in het Energiehuis is te zien vanaf de Noordendijk. Een lichtpunt langs de weg.

Inschrijven nieuwe cursus
In het nieuwe jaar starten beide docenten met een nieuwe cursus van 12 of 15 weken. Benieuwd? Hieronder vind je meer informatie over de cursussen, docenten en hoe je je kunt aanmelden.

> Klik HIER voor de cursus Glasfusing
> Klik HIER voor de cursus Teken- en Schilderwerkplaats

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?