share

KerstExpo door cursisten Kunst & Design

In de etalage (door het raam) van het Energiehuis aan de Noordendijk is tot en met 8 januari een bijzondere expositie te zien. Het werk van de cursisten van Glasfusing gecombineerd met tekeningen en schilderijen van cursisten van de Teken- en Schilderwerkplaats wordt tentoongesteld.

De expositie van de cursisten van Glasfusing bestaat onder andere uit glazen werkstukken met Kerst als thema. De cursisten van de Teken- en Schilderwerkplaats zijn de afgelopen periode bezig geweest met het thema ”Back to Black”. Er zijn onder andere schilderijen van landschappen, stadsgezichten en portretten in de lichtsfeer van de avond en de nacht te zien.

De expositie is te bekijken van buiten op straat. Het is een zogenaamde “etalage-tentoonstelling” (display window) die mooi uitgelicht wordt tijdens de kerstvakantie. De werken van de cursisten zijn te zien achter de ramen van de studio die gesitueerd is op de begane grond aan de kant van de Noordendijk. Een mooi lichtpuntje in de donkere winterdagen!

Docenten Nicolina Gerritsen en Helen Hietbrink zijn voormalige docenten van ToBe. Sinds dit seizoen huren zij een atelier bij ToBe en geven ze les aan volwassenen. Ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is in het huren van een atelier om cursussen aan volwassenen te geven bij ToBe? Neem dan contact op via kunstendesign@tobe.nl voor meer informatie.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?