share

Kerstboom expositie in Khotinsky

In de kerstboom van restaurant Khotinsky in het Energiehuis is tot en met 3 januari een ‘hangende’ expositie te zien. De kerstboomdecoraties zijn gemaakt door de cursisten (6 t/m 18 jaar) van de Kunst & Design cursus Handen Wapperen.

Heb je het al gezien? In restaurant Khotinsky staat een echte, grote, naar dennennaalden geurende kerstboom. De kerstdecoraties in deze boom zijn gemaakt door cursisten (6 t/m 18 jaar) die de cursus ‘Handen Wapperen’ bij Barbera Rinses volgen.

Henri Matisse
Het thema en de inspiratie voor de versiering van de kerstboom zijn ‘De knipsels van Henri Matisse’. De cursisten, geinspireerd door Matisse, zijn aan de slag gegaan met voorbeelden en eigen ontwerpen. Alle mooie creaties die hier uit voortgekomen zijn hangen nu in de Kunstkerstboom. Het is een kleurrijke ‘Hangende Expositie’ geworden!

Laat je handen wapperen
‘Laat je handen wapperen is een algemene beeldende cursus waar je met allerlei materialen en technieken aan een gekozen thema werkt. De cursussen, voor kinderen, jongeren en volwassenen, worden op dinsdag, woensdag  en vrijdag gegeven in het Energiehuis.

Lees HIER voor meer over de cursus Handen Wapperen.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?