share

Kerst Dichtbij: kerstbrunch met live entertainment

Heb je de dag vóór kerst nog geen plannen? Schuif dinsdag 24 december van 10.00-12.30 uur aan voor een smakelijke kerstbrunch van Nobel’s Brood met live entertainment voor senioren in het Energiehuis. Een kaartje inclusief brunch kost € 5,- per persoon.

Je bent dinsdag 24 december van harte welkom om lekker te komen genieten van heerlijk eten van Nobel’s Brood met muziekoptredens, dansworkshop én theaterverrassing van Maarten Teekens, Whop Goes Pop, SalsaSamen, BoekEenPianist en ToBe cultuurcentrum. Kom je alleen? Geen probleem. ToBe zorgt voor een warm ontvangst, begeleiding naar de feestelijk gedekte tafels, bediening én tafelgenoten!

Kaartverkoop
Een kaartje inclusief brunch kost € 5,- per persoon en is op drie manieren verkrijgbaar:

  1. Ga naar tobe.nl/agenda/kerst-dichtbij en koop online het kaartje
  2. Ga naar de kassa van het Energiehuis en koop hier het kaartje. Alleen met pin mogelijk.
  3. Het is niet meer mogelijk om telefonisch te reserveren. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via de website van ToBe en aan de kassa van het Energiehuis.

Maarten Teekens
Maarten Teekens is een zanger/gitarist met een voorliefde voor ouderwets mooie liedjes. Met zijn fijne stem weet hij overal een ontspannen sfeer neer te zetten. Deze ochtend brengt hij uiteraard ook kerstliedjes ten gehore.

Whop Goes Pop
Deelnemers van het senioren open podium ‘Whop Goes Pop’ van de Popcentrale maken een uitstapje naar de theaterzaal. Met hun liedjes, soms begeleid op akoestische gitaar of accordeon, laten zij je genieten van heerlijke livemuziek.

Dansworkshop Merengue door Wendy van der Zee van SalsaSamen
Merengue is een dansstijl uit de Dominicaanse Republiek. Het tempo ligt op een rustig niveau en bestaat uit eenvoudige pasjes. Typisch voor merengue is de korte heupbeweging. Merenguemuziek is zo aanstekelijk dat je niet kan blijven stilstaan of zitten op deze muziek. Je kunt de workshop ook meedoen vanaf de stoel.

Programma Cultuur Dichtbij 2020
ToBe presenteert 24 december het nieuwe programma van De Inloop Kunst & Cultuur 2020. Dit programma start dinsdag 7 januari en loopt tot en met 14 juli 2020. De Inloop Kunst & Cultuur is onderdeel van Cultuur Dichtbij en vindt iedere dinsdagochtend van 09.30-11.30 uur plaats in het Energiehuis. Het is een samenwerkingsverband tussen het Parkhuis, het Spectrum, de Gemeente Dordrecht en ToBe waarbij inwoners uit Dordrecht elkaar ontmoeten via diverse culturele activiteiten. Het is een gratis laagdrempelige inloop voor ouderen in de wijk, mensen met (beginnende) geheugenproblemen en mantelzorgers.

ToBe Tipt