share

Kennismaken met de Popschool4Kids?

Wil je graag in een bandje spelen, maar weet je nog niet precies welk instrument het beste bij je past? Meld je dan aan voor de korte cursus Popschool4Kids (8-12 jaar) in de Popcentrale, Noordendijk 148 in Dordrecht. De cursus start op woensdag 11 mei.

Kennismakingscursus Popschool4Kids
In acht lessen van 45 minuten maak je kennis met alle instrumenten die voorkomen in een popband en stijlen in de popmuziek. Onder begeleiding van een professionele docent, Mark Stevens, ga je met anderen zingen, drummen, gitaarspelen, bassen en toetsen spelen. Na afloop van de kennismakingscursus weet je welk instrument je leuk vindt en misschien kun je daar al een beetje op spelen. Aan het einde van de cursus speel je samen een popsong. De cursus start op woensdag 11 mei van 13.45-14.30 uur en kost €105,00.
Klik HIER om je aan te melden

Popschool4Kids
Ben je na het volgen van deze cursus enthousiast geworden dan is het mogelijk na de zomervakantie door te stromen naar de Popschool4Kids. Je krijgt dan iedere week 40 minuten bandles en 20 minuten les op je eigen instrument. Alle Popschoolbands treden op tijdens Popschool Live! in januari in de Talent Stage. En aan het einde van het seizoen, ter afsluiting, in de Power Stage of op Wantijpop

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?