share

Jongeren ToBe Jeugdtheaterschool naar 5RoeFestival in Noordwijkerhout

Jongeren van ToBe Jeugdtheaterschool (ToBe JTS) doen op zaterdag 7 april mee aan de workshopdag van 5RoeFestival in Noordwijkerhout. De dag is ter kennismaking met de andere spelers en makers die zondag 10 juni op het 5RoeFestival een theatervoorstelling laten zien. De jongeren van ToBe spelen dan een voorstelling van 30 minuten, gebaseerd op de montagevoorsteling 3X RAUW die zij in februari al in Ketel 2 speelden.

Het 5RoeFestival is voor jongeren van 13 tot 19 jaar die actief zijn op theatergebied. Zij krijgen een podium aangeboden en volgen workshops gegeven door bekende acteurs. 5RoeFestival is een plek om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en je talent te tonen. Onder toeziend oog van een professinele vakjury worden prijzen toegekend voor Beste Groep, Beste Speler, Beste Speelster en Beste Regie.

Prijzen voor de spelers van ToBe
Vorig jaar was een goot succes voor de JTS Productiegroep van ToBe Jeugdtheaterschool. Zij wonnen toen twee prijzen: 2e prijs Beste groep en 2e prijs Beste acteur voor Nanne Bijlsma.
Op 10 juni staat ToBe JTS weer op het 5RoeFestival in Noordwijkerhout . Dit keer neemt het JTS Theaterlab deel. Deze grote groep van 23 spelers werkt momenteel hard aan een voorstelling voor in juni.

Op zaterdag 7 april organiseert 5Roe voor alle deelnemers een dag vol met workshops waarvoor zij een keuze uit: Masker, Stage-fighting, improvisatie, locatietheater en soap-acteren.

Ga voor meer informatie naar 5RoeFestival.nl.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?