share

Jeugdtheaterschool Festival met theater, zang en dans

De kinderen en jongeren van ToBe Jeugdtheaterschool staan zondag 27 juni op het podium van theaterzaal Ketel 2 voor de live stream van het Jeugdtheaterschool Festival. Ze werkten de laatste weken samen in het Energiehuis toe naar dit eindpresentatiefestival. Super fijn dat dat kon natuurlijk, na al die maanden online lessen.

Update 27/6 13.15 uur: Vanwege een technisch probleem konden we voorstellling A niet live streamen. Dit is inmiddels opgelost, dus voorstelling B t/m D worden gelivestreamd zoals gepland. Voorstelling A is opgenomen en verschijnt vandaag op de accounts van iedereen die een kaartje heeft gekocht voor deze voorstelling.

Bij ToBe Jeugdtheaterschool krijg je naast theaterles ook zang- en dansles, dus worden de voorstellingen een mix van die drie thema’s. Het festival livestreamen we vanuit Ketel 2, zonder publiek in de zaal.

Kaartjes bestellen
De theatergroepen zijn verdeeld in voorstelling A t/m D. Kaartjes zijn €5,- en kun je HIER bestellen. Met 1 kaartje kun je vanaf 1 device met meerdere personen naar de voorstelling kijken.

Wil jij volgend jaar ook op het podium staan van Ketel 2?
De cursussen die na de zomervakantie starten staan al online. Zoek via de Cursusvinder de cursus die bij je past.

ToBe Tipt