share

Jeugdtheaterschool en Schouwburg Kunstmin op tv met Scrooge

Leerlingen van de Jeugdtheaterschool en Schouwburg Kunstmin waren donderdag 3 december op tv in het programma Landinwaarts van Dieuwertje Blok. Wil je het ook zien? Bekijk hier de link. Ga naar 15:00. Hier begint het item over de voorstelling Scrooge waar de leerlingen samen spelen met acteur John Buijsman.

Getalenteerde leerlingen van Jeugdtheaterschool Dordrecht spelen samen met acteur John Buijsman in de kerstklassieker Scrooge. De Jeugdtheaterschool maakt deze familievoorstelling in samenwerking met Schouwburg Kunstmin. In de kerstvakantie kun je de voorstelling bezoeken!

Link naar de uitzending van 3 december, Landinwaarts van Dieuwertje Blok.

http://www.npo.nl/landinwaarts/03-12-2015/VPWON_1241886

Scrooge

is de kerstklassieker van Charles Dickens. Met de samenwerking voor dit kerstspektakel gaat een wens van de Jeugdtheaterschool en Kunstmin in vervulling. De jongeren (15-18 jaar) hebben er allemaal erg veel zin in en vinden het spannend, ze gaan veel leren van deze nieuwe ervaring.

De première op Tweede Kerstdag is nu al helemaal uitverkocht, maar voor de andere voorstellingen zijn nog kaarten te verkrijgen. Meer informatie en kaartverkoop via www.kunstmin.nl

 

 

 

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?