share

ToBe Jeugdtheaterschool speelt ‘Een uur’

Hoeveel tijd gaat er voorbij in 60 minuten? Elf jonge spelers van ToBe Jeugdtheaterschool maken een voorstelling. Ze mogen helemaal zelf weten wat ze laten zien, enige voorwaarde: dat het in een uur past. 'Een uur' speelt op donderdag 27 en zaterdag 29 februari in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis.

Wat doen de spelers het liefst in een uur? Hun lievelingshuisdier tonen of liever een goed potje gamen of is dat verloren tijd? De jonge talenten van de Jeugdproductie maken de theatervoorstelling samen met een regisseur, choreograaf en componist van ToBe.

“Er is een groot en toch heel alledaags geheim. Alle mensen hebben er mee te maken, iedereen kent het, maar slechts weinige denken er ooit over na. De meeste mensen accepteren het gewoon en verbazen zich er helemaal niet over. Dit geheim, is de tijd.”
Tekst: Momo en de tijdspaarders, Michael Ende

TICKETS>>>

Kinderdag
De voorstelling is op donderdag 27 februari onderdeel van de Kinderdag. Kinderen die deelnemen aan de Kinderdag bezoeken de voorstelling als onderdeel van het programma en hoeven daarom geen apart kaartje te kopen.

Credits ‘Een uur’
regie: Annelies Hoeneveld / muziek: Kiki Luitwieler / choreografie: Lisa Dammiaans / script: Lisa van der Hoeven / spel: Ela Basar, Joas Brouwer, Nisa Guven, Daan van den Hout, Siena Koekkoek, Emma Koremans, Belle van Pelt, Guus van Pelt, Elise Den Rooijen, Annabel Valkman, Steffy Vassiliev / met dank aan: Judith van Leest (stagiair regie), Patton van Loon en Floor ter Meulen / productie: ToBe Projectbureau

ToBe Tipt