share

Jeugd-expositie ‘Laat je handen wapperen’

Zestig kinderen en jongeren tonen hun werk in de expositie ‘Laat je handen wapperen’ van woensdag 22 juni tot en met zaterdag 2 juli in het Energiehuis. De opening is op woensdag 22 juni om 14.30 uur in de Talent Stage, Energiehuis in Dordrecht. Je bent van harte welkom.

Zestig kinderen en jongeren hebben tijdens de 30-wekelijkse cursus ‘Laat je handen wapperen’ van Barbara Rinses hard gewerkt aan het maken van tekeningen, schilderijen, stempels, collages en drie dimensionale bouwwerken. De ToBe Kunst & Design cursisten hebben hierbij verschillend materiaal gebruikt zoals pen, penseel, kwast, potlood, schaar, papier, karton en papier-maché. Het kleurrijke resultaat is te zien in de expositie.

De opening is op woensdag 22 juni
De expositie wordt 22 juni om 14.30 uur geopend in de Talent Stage in het Energiehuis. Daarna zijn de werkstukken tot en met zaterdag 2 juli te zien in lesruimte P09 in het Energiehuis. De toegang is gratis.

Matisse als inspiratiebron
Barbara Rinses en haar team hebben zich dit jaar laten inspireren door Matisse, met name de knipsels. Dit was zijn creatieve uiting nadat hij ziek werd. De thema’s die hij gebruikte zoals planten, vogels, leven onder water en boven water, menselijke figuren met daarnaast de geometrische versieringen zijn bij alle kunstwerken van de 60 cursisten terug te vinden.

Openingstijden
De expositie loopt tot en met zaterdag 2 juli en is op maandag tot en met zaterdag te bezichtigen van 10.00 – 16.00 uur in lesruimte P09 het Energiehuis.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?