share

Introductieles Digitale Fotografie

Wil je meer leren over fotografie, ben je 18 jaar en ouder en op zoek naar een cursus? Kom dan op maandag 3 juli van 19:00 tot 20:00 uur naar lokaal P09 in het Energiehuis. Daar geeft Eddy Seesing een introductie op zijn cursus: Basiscursus Digitale Fotografie, die start op maandag 11 september. De introductieles is gratis.

Over de cursus
Tijdens de Basiscursus Digitale Fotografie leer je stap voor stap je camera kennen aan de hand van boeiende praktijkopdrachten die je met elkaar in de les en thuis, aan de hand van huiswerkopdrachten, uitvoert. Docent Eddy Seesing behandelt de basisprincipes van de fotografie aan de hand van inspirerende voorbeelden. Ook worden onderwerpen als beelduitsnede, compositie en zeggingskracht besproken aan de hand van de foto’s die jij hebt gemaakt in de thuisopdrachten.

Praktische onderwerpen die aan bod komen zijn:

• scherpstellen
• sluitertijd
• diafragma en scherptediepte
• ISO waardes en ruis
• werken met verschillende lenzen en brandpuntsafstanden
• lichtmeten en beeld bewerken met Pixlr

Voor deze basiscursus hoef je geen voorkennis of ervaring te hebben. De cursus kost €175 excl. 21% BTW, dat is €211,75 incl. 21% BTW. De cursus wordt bij ToBe gegeven in het Energiehuis. De cursus bestaat uit 10 lessen en begint op maandag 11 september van 19:00 tot 21:00 uur. Klik HIER voor de cursus.

Aanmelden introductieles
Je kunt je aanmelden voor de introductieles op 3 juli door een e-mail te sturen naar de docent via es@eddyseesing.nl. Neem je eigen camera mee. De introductieles is gratis.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?