Interview met onze viooldocent Jouko - ToBe
share

Interview met onze viooldocent Jouko

Violist Jouko Kuijk geeft iedere woensdag les op onze locatie in Papendrecht. Gemeente Papendrecht publiceerde onlangs een Cultuurmagazine met daarin een mooi interview met Jouko. Hij vertelt in het magazine: "Muziek van Mozart, Bach en Beethoven vond ik op jonge leeftijd al prachtig. In de puberteit werd ik wat experimenteler en vond ik de combinatie van viool met hiphop interessant. Toen ik rond mijn twintigste jaar deel ging uitmaken van het Nationaal Jeugdorkest richtte ik me weer vooral op klassiek, maar cross overs houden mijn belangstelling."

Je kunt het Cultuurmagazine downloaden op de website van Gemeente Papendrecht. Het interview met Jouko staat op pagina 30 en 31.

Vioolles bij ToBe

Jouko geeft les op onze leslocatie aan Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. Er is de Vioolklas (6-12 jaar) voor kinderen die in 10 lessen wil uitproberen of viool iets voor hen is. Voor wie graag in een groep of individueel viool wil leren spelen is er doorlopend Vioolles (6+), hier is instromen het hele jaar mogelijk. Wil je graag muziek maken met andere cursisten? Dan zijn ook samenspelmogelijkheden voor viool.

Dezelfde cursussen worden in het Energiehuis in Dordrecht gegeven door docent Margreet Lugt én in Het Plein in Ridderkerk door onze docent Nico Lammersen.

ToBe Tipt