share

Instromen op een cursus kan nog!

De cursussen zijn weer begonnen en op veel daarvan kun je nog instromen! Meld je aan voor een gratis proefles bij de cursus van je keuze en kijk of dans, kunst & design, muziek of theater iets voor jou is. We hebben wat cursussen voor je uitgelicht.

Voor alle leeftijden zijn er nog cursussen waarop kan worden ingestroomd: van kindercursussen muziek (al vanaf 7 maanden!) tot theatercursus Zilver 60+ op dinsdagochtend.

Bij kunst & design zijn dit seizoen een hoop splinternieuwe cursussen gestart, waaronder Kleuter Atelier, Kinder Atelier en Jongeren Atelier. Niets is te gek tijdens deze cursussen en jij kiest de materialen waarmee je werkt. Doe een keertje mee tijdens de lessen op zaterdag.

De Jeugdtheaterschool is de plek als je theater-, zang- en danslessen wilt volgen. Iedereen van 4 tot en met 20 jaar kan zijn/haar acteertalent ontwikkelen en aan het einde van het jaar op het podium staan.

Bij ToBe Dans is er voor stoere kleuters Kleuterhiphop. Ballerina’s in spe kunnen Balletlessen volgen. Zoek je een danscursus waar je zowel aan techniek als aan show werkt? Volg dan een proefles bij Jazzdance.

Maak kennis met ALLES bij Kunsthoppen
Kunsthoppen is een nieuwe cursus voor Peuters, Kleuters en Kinderen die alles leuk vinden! Op zaterdagochtend om 9.30 uur krijgen ze 15 weken lang steeds een paar lessen dans, kunst & design, muziek én theater.

Zangers en bassisten gezocht!
Bij de Popschool zoeken we nog zanger en bassisten die in een band willen spelen. Je kunt daarnaast kiezen voor privé, zang- of basgitaarles om je skills te ontwikkelen. Ook voor andere insturmenten is plaats natuurlijk.

Met een beperking
Voor volwassenen met een beperking heeft ToBe ook twee toffe cursussen: Atelier MEB en Orkest Moesika, deze vinden beide plaats op dinsdagavond vanaf 19.00 uur.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?