share

Informatie situatie ToBe

ToBe gaat onverminderd door. Graag informeert ToBe u over de financiële situatie van ToBe. Mogelijk heeft u er al iets over gelezen in de media.

ToBe verwacht dit jaar een negatief bedrijfsresultaat.
Deze financiële situatie dwingt ToBe tot actie en daarom heeft ToBe een herstelplan 2015-2019 ingediend bij de gemeenten. Met dit herstelplan zorgt ToBe om nu en in de toekomst op een bedrijfsmatige gezonde manier het werk voort te kunnen zetten.

Wat betekent dit voor u?
ToBe blijft zich onveranderd inzetten om duizenden mensen per jaar te bedienen met cultuureducatie. Dit doet ToBe met goed gekwalificeerde docenten, zowel in vaste dienst als in freelanceverband. ToBe komt alle afspraken met gemeenten, scholen, cursisten en klanten na. Dit doen we nu en blijven we ook in de toekomst doen.

ToBe heeft er alle vertrouwen in dat het herstelplan zorgt voor een financieel gezonde organisatie. Na de uitvoering van dit plan staat er een slagvaardige, flexibele en effectieve organisatie.

ToBe vertrouwt erop u voldoende geïnformeerd te hebben en dat u met veel plezier klant blijft bij ToBe. Mocht u vragen hebben, stuur dan een e-mail naar info@tobe.nl.

Met vriendelijke groet,

ToBe cultuurcentrum
Piet Elenbaas
directeur-bestuurder
oktober 2014

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?