share

Ik blijf gewoon wie ik ben, ook al verander ik in een doperwt

Tien jonge spelers van ToBe Jeugdtheaterschool maken een belangrijke beslissing: voor altijd zullen ze kind blijven.
Een ode aan de fantasie van het kind dat bijna geen kind meer is.

‘Ik blijf gewoon wie ik ben, ook al verander ik in een doperwt’ speelt op zondag 4 juli om 13.00 uur en 15.00 uur in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis.
Lekker doen wat je zelf wil, zoals een tatoeage op je bil. Dan verschijnt er een gekke vrouwelijke Sjamaan: een Sjamanka noemt ze zichzelf. Die schudt de boel behoorlijk in de war. Voordat je het weet ben je veranderd in een doperwt.

Een kleurrijke, voedzame voorstelling. Over groeien en bloeien, veranderingen, fantaseren, kwetsbaarheid, sadness en badgirls. Over witte chocolade, een piercing en het Laatste Avondmaal.
De jonge talenten van de Jeugdproductie maken de theatervoorstelling samen met een regisseur, choreograaf en componist van ToBe.

TICKETS>>>

Credits
Concept, tekst & regie: Clara Peeters/ Zang: Kiki Luitwieler/ Dans: Lisa Dammiaans/ Licht en Geluid: Sven Oudenaarden/ Decorontwerp: Heléne Binder/ Spel: Lizzie van Boxel, Lene Smit, Veerle Buijs, Janneke van der Kolm, Fe Rouppe van der Voort, Ela Basar, Kristina Kuzet, Marit Schenkel, Emma Koremans en Belle van Pelt

ToBe Tipt