share

Hiphop Democrew ToBe Continued wint publieksprijs tijdens SKVR Fanatics

Donderdag 22 december heeft de Hiphop Democrew 16+ van ToBe Dans, beter bekend als ToBe +Continued onder leiding van Meyline Schuurs, meegedaan aan de 1e wedstrijd van dit seizoen én de publieksprijs gewonnen! ToBe Continued deed mee aan talentenjacht Fanatics in Rotterdam, op naar de volgende wedstrijd in Beverwijk.

Deelname Fanatics
Fanatics is een maandelijks terugkerende talentenjacht voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar, georganiseerd door de SKVR in Rotterdam. Talenten op het gebied van dans, muziek, theater, ‘spoken word’ en cabaret dingen hier onder andere naar een stimuleringsprijs van € 1.000.

Om kans te maken op deze prijs en voor andere wedstijden repeteert ToBe Continued wekelijks aan de vetste choreografieën onder leiding van hiphopdocent Meyline Schuurs. SKVR Fanatics vond op 22 december plaats in RAAF Rotterdam. En hoe gaaf…. ze hebben de publieksprijs gewonnen. Hartstikke goed gedaan meiden en Meyline, dankjewel voor jullie inzet en tijd!!

Overige wedstrijden
Gedurende het seizoen doen alle crews en selectiegroepen mee aan wedstrijden, shows en talentenjachten. De eerstvolgende wedstrijd is We Know You Can Dance in Beverwijk; een danswedstrijd waar de Hiphop Democrew 16+ aan mee gaat doen.

Via de Facebookpagina van ToBe werd er verslag gedaan via live video.
Hier vind je het optreden en prijsuitreiking terug.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?