Het nieuwe seizoen komt eraan - ToBe
share

Het nieuwe seizoen komt eraan

We zijn enthousiast aan het voorbereiden voor een nieuwe seizoen vol dans, kunst & design, muziek en theater. Na de zomervakantie starten onze cursussen weer in de week van maandag 5 september en op zaterdag 20 en zondag 21 augustus zijn er Open Dagen in Ridderkerk en Dordrecht. Inschrijven voor de cursussen in het nieuwe seizoen kan vanaf de tweede week van juni al! Houd onze website en social media in de gaten voor updates.

Heb je tegoed op je Dordtpas staan? Dan kun je daarmee je cursus van ToBe betalen. Ook Ridderkerkpas en Stichting Leergeld bieden een financiële tegemoetkoming aan kinderen en jongeren (0-18 jaar) van huishoudens met een beperkt budget.
Kijk voor meer info op tobe.nl/tegemoetkoming-lesgeld

Next level voor talenten

Wil jij een stap verder zetten en jezelf nog meer ontwikkelen op het gebied van dans, muziek of theater? Wij hebben verschillende talentgroepen voor enthousiaste kinderen en jongeren met ervaring. Zo hebben we selectiegroepen Moderne Dans en Hiphop, een orkest voor jongeren én twee talentgroepen theater. Bekijk ze hieronder, er zijn regelmatig audities of andere momenten en manieren waarop je kunt aanmelden. Neem voor vragen contact op via klant@tobe.nl.

 

ToBe Tipt