share

Het jongste poptalent: Popschool Live!

Op 7, 8, en 9 februari treden verschillende Popschoolbands op in de Talent Stage van het Energiehuis. De jongste bands uit Dordrecht en de regio laten horen en zien wat ze in hun mars hebben. De avonden starten om 19:00 uur en de entree is gratis.

Verdeeld over drie avonden treden 25 verschillende Popschoolbands op in de Talent Stage van het Energiehuis. Het eerste uur van iedere avond mogen de bands van de Popschool 4 Kids (tot 12 jaar) van zich laten horen. Daarna beklimmen de toekomstige Dordtse pophelden, de leerlingen van de Popschool, het podium. Ben je benieuwd hoe het is om in een band te spelen? Kom kijken en laat je inspireren!

Sommige bands hebben al ervaring opgedaan in de Talent Stage of op Wantijpop, maar sommige staan voor de allereerste keer op het podium. Deze presentaties geven een goed beeld van hoe de jongeren in bands hebben leren spelen. Ook zijn de popschooldocenten aanwezig en zij staan je graag te woord!

De Popschool Live!-avonden vinden plaats op dinsdag 7 februari, woensdag 8 februari en donderdag 9 februari. Tijdens alle drie de avonden gaan de deuren open om 18.30 uur en beginnen de bands om 19:00 uur met optreden. De entree is gratis, want het optreden is onderdeel van de cursus!

Klik HIER voor de line-up van de drie avonden. 

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?