share

Heb jij de ToBe-foyer al ontdekt?

Heb jij de ToBe-foyer al ontdekt? Je kunt er terecht voor een kopje koffie of thee terwijl je wacht of je kunt pauzeren met je zelf meegenomen maaltijd. Ook is er een tafel voor kleine kinderen en je vindt er altijd de laatste info over evenementen van ToBe.

Schuin tegenover de centrale balie in het Energiehuis is een gezellige ruimte om te chillen, werken en wachten. Deze foyer is altijd geopend voor, tijdens en na alle cursussen en evenementen van ToBe. Voor de kleine kinderen is er een speciale tafel met kleurplaten en prentenboekjes, er zijn stroompunten voor laptops en er staat een hele fijne thee- en koffieautomaat.

Eten en drinken
In de foyer mag je je eigen eten en drinken nuttigen, er staat zelfs een magnetron om je maaltijd op te warmen. Op de drukke momenten is er een gastvrouw- of heer aanwezig, zoals tijdens de pauzes van de Jeugdtheaterschool.

Meer
In de foyer zijn regelmatig werken en foto’s te zien van eindpresentaties. Een tv-scherm houdt je op de hoogte van het laatste ToBe-nieuws en de aankomende evenementen. Naast hang out voor cursisten is de foyer ook een ontvangstruimte voor grote groepen scholieren die ToBe bezoeken voor culturele activiteiten in het Energiehuis.

Nog meer
Natuurlijk zijn ook café Brandstof en grand café Khotinsky er altijd nog in het Energiehuis, voor als je jezelf wilt trakteren op een lekkere tosti met een koud biertje of op gebak met een verse cappuccino!

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?