share

Groot Gelegenheid Kinderkerstkoor 2015

Dit jaar organiseert ToBe in samenwerking met 123ZING wederom het Groot Gelegenheidkinderkerstkoor! Dit vindt plaats tijdens de jaarlijkse Dordtse Kerstmarkt op vrijdagmiddag 11 december om 17.00 uur op de trappen van het stadhuis. Dit is een onderdeel van het project 'Alle Scholen Zingen.' Kom jij ook kijken?

Het Groot Gelegenheidkinderkerstkoor is een onderdeel van het project ‘Alle Scholen Zingen’. Dit project is een groot succes bij heel veel scholen. Zingen staat hier weer op het lesrooster. En hoe leuk is het dan om met elkaar toe te werken naar een echt optreden?! 

Het repertoire speciaal voor dit Groot Gelegenheidkinderkerstkoor bestaat uit de kerstliedjes van 123ZING, aangevuld met het Dordrechtlied. We hopen uiteraard dat we met zoveel mogelijk leerlingen van de deelnemende scholen deze liedjes ten gehore kunnen brengen. Ook de wethouders en raadsleden worden uitgenodigd om mee te zingen!

Om 16.30 uur zullen de kinderen verzamelen in het stadhuis. In het stadhuis krijgen de kinderen een kerstverrassingstas met daarin een kerstmuts of diadeem, een lichtje en wat lekkers. Om 17.00 uur start het spectaculaire optreden en om 17.30 uur kunnen de kinderen en ouders gaan nagenieten op de kerstmarkt. Deelname aan het Groot Gelegenheidkinderkerstkoor is gratis. 

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?