share

Groep 6/7 van de Reijer is de winnaar Sing A Song Battle Ridderkerk

Groep 6/7 van de Reijer is de grote winnaar van SIng A Song Battle Ridderkerk op 9 juni. Hun optredens bevatten zuivere noten, heldere uitspraak en een groot enthousiasme. Samen met meester Hans de Vos namen zij de grote prijsbeker in ontvangst en zongen ze nog één keer hun liedje ‘laat je horen’. Na afloop mocht de groep op de foto én gaven zij een interview aan Radio Rijnmond.

De afgelopen weken hebben de groepen 6 en 7 van de basisscholen OBS de Botter en De Reijer uit Ridderkerk meegedaan aan Sing A Song Battle Ridderkerk 2016 van ToBe. Tijdens dit project kregen de kinderen zang- en dansles, waarbij ze klaargestoomd werden voor hun optreden met een échte band in theater het Plein. Aan de hand van liedjes van 123-zing hebben de kinderen weken geoefend op hun optreden in het theater. Met dit project stimuleert ToBe het zingen in de klas. Niemand ging met lege handen naar huis, voor iedere groep was er een prijsbeker.

Livestream
Sing A Song Battle gaat met de tijd mee. Alle deelnemende kinderen zaten in de zaal, waardoor er geen plek was voor ouders en schoolgenootjes. Om de fans toch mee te laten genieten organiseerde ToBe in samenwerking met Davinci Media een livestream op YouTuBe. De gehele finalemiddag was live te volgen(wat massaal gedaan werd; inmiddels 539 keer bekeken) en is nog terug te kijken op: https://www.youtube.com/watch?v=DRSq8LR8giA

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?