share

Gratis workshop Streetbeats en Pop4Kids

Voor iedereen van 8 tot en met 12 jaar zijn er op dinsdag 30 april twee gratis muziekworkshops in Wijkcentrum Koloriet, Jacob Marisstraat 70 in Dordrecht. Neem je vrienden en vriendinnen mee en ontdek hoe super leuk het is om samen muziek te maken. Je hoeft geen muzikale ervaring te hebben en van te voren aanmelden is niet nodig.

Streetbeats 11.00-13.00 uur
Bij de workshop Streetbeats gaan we met voorwerpen van de straat een lekkere groove neerzetten. Knallende ritmes die je vast herkent uit de hiphop,  brassbandmuziek en Caribische muziekstijlen. Op vaten en tonnen speel je met stokken swingende patronen en ritmes in verschillende partijen. Je mag je eigen ritmes maken en gaat ook soleren.

Pop4Kids 13.30-15.30 uur
Nog nooit op een elektrische (bas)gitaar, drumset of keyboard gespeeld? Lijkt het jou wel wat om dit gewoon eens uit te proberen?
Wil je daarnaast ook nog eens samen lekker swingende popliedjes spelen zoals: Wake me up (Avicii), Radioactive (Imagine Dragons) en Sky is a neighbourhood (Foo Fighters)? Doe dan mee met de workshop Pop4Kids.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?