share

Gratis open lessen tijdens Is-dit-wat-voor-jou-week

Wil je in het nieuwe jaar 'iets' doen met Dans, Kunst & Design, Muziek of Theater maar weet je nog niet precies ‘wat’? Kom dan van maandag 23 tot en met zaterdag 28 januari 2017 naar de Is-dit-wat-voor-jou-week bij ToBe in Dordrecht, Papendrecht of Ridderkerk. Tijdens deze week ben je van harte welkom om te komen kijken of mee te doen. De lessen zijn gratis. Graag vooraf aanmelden via de website.

Tijdens deze week ben je van harte welkom om een les mee te doen of te kijken en er zo achter te komen welke les, dag, groep, docent of tijdstip het beste bij jou past. Alle lessen Dans, Kunst & Design, Muziek en Theater zijn gratis. Hieronder staat per dag een rooster, zodat je precies weet welke les wanneer is. 

Lesrooster per dag
Hieronder vind je het rooster per dag, zodat je precies weet per dag welke lessen er zijn.  

  1. Maandag 23 januari
  2. Dinsdag 24 januari
  3. Woensdag 25 januari
  4. Donderdag 26 januari
  5. Vrijdag 27 januari
  6. Zaterdag 28 januari

Lesrooster per locatie:
Hieronder je vind je het rooster per locatie, zodat je precies weet per locatie welke lessen er zijn.

  1. Dordrecht, Energiehuis, Noordendijk 148
  2. Papendrecht, De Viermaster, van der Palmpad 2
  3. Ridderkerk, Het Plein, Koningsplein 3

Aanmelden:
Om een inschatting te kunnen maken van het aantal (extra) deelnemers per les vinden wij het fijn als je je van te voren aanmeldt. Je kunt je aanmelden door in het rooster op de Cursus te klikken. Daarna vul je jouw gegevens in bij de knop ‘Proefles aanvragen’. Het is mogelijk om je (of je kinderen) aan te melden voor meerdere cursussen. Je meldt je dan aan per les.

Cursusvinder
Bij ToBe draait het om plezier en het ontwikkelen van je creatieve talent. De vakkundige docenten brengen de passie voor hun vak graag aan je over. Kijk voor meer informatie over de cursussen, tarieven, locaties en inschrijven op www.tobe.nl/cursussen. Gebruik de cursusvinder om de cursus te vinden die bij je past.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?