Gratis clinic Freestyle Voetbal + Breakdance - ToBe
share

Gratis clinic Freestyle Voetbal + Breakdance

Doe op zondag 20 februari mee met de gratis urban sports clinic BREAK your DANCE, FREE your STYLE (8-16 jaar), waar we breakdance én freestyle voetbal combineren. De workshops worden gegeven door Divano Rommers (BreakSquad) en Bailey de Regt (Bailey Freestyle). Ze starten om 13.00 uur met een korte show, daarna krijg je afgewisseld een workshop breakdance en freestyle voetbal tot 15.00 uur. De middag vindt plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.


- update 16 februari - De workshop zit vol! Maar vanaf 7 maart kun je meedoen aan de korte cursus Freestyle Voetbal. Check ook onze cursussen Breakdance.

Divano “Bboy HD” is een van de beste breakdancers van Nederland en winnaar van onze NRG Battles in november. Bailey is een van de beste freestylers in Nederland en geeft vanaf maandag 7 maart ook een korte cursus Freestyle voetbal  in het Energiehuis. Na deze cursus heb je de basis van freestyle voetbal onder de knie. De cursus bestaat uit 10 lessen en kost €56,-. Het is mogelijk om met je Dordtpas of via Stichting Leergeld te betalen.

Creativiteit staat centraal bij breakdance en freestyle voetbal. Je gebruikt je hele lichaam en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dat geeft ‘freestylers’ en ‘breakers’ de vrijheid om hun eigen stijl en bewegingen te ontwikkelen. De bal ligt bij jou!

Tijdens de activiteit is er een pauze van 15 minuten. Divano en Bailey zorgen dat er voor alle deelnemers een bal is én een gezonde pauze snack.

Lees ook:
Start een korte cursus Kunst & Design in februari >>
NIEUW Cursussen voor beginnende dj’s en producers >>

ToBe Tipt