Gezocht: verhalen uit de Tweede Wereldoorlog - ToBe
share

Gezocht: verhalen uit de Tweede Wereldoorlog

Voor een theatervoorstelling is ToBe cultuurcentrum op zoek naar iedereen die iets kan vertellen over de Tweede Wereldoorlog in Dordrecht en omgeving. Op basis van deze verhalen maken jongeren (12-24 jaar) samen met de regisseur Yara van Engelen een voorstelling in de vorm van een theaterwandeling door de binnenstad van Dordrecht.

ToBe is op zoek naar personen die zelf de oorlog hebben meegemaakt, maar ook naar mensen die een lokaal verhaal kunnen vertellen uit de tweede of derde hand. Iedereen die een verhaal wil delen kan contact opnemen met projectleider Roxanne van der Slot via projectbureau@sce.nu. Bellen kan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op 078-6133144.

Theater Na de Dam
De theaterwandeling is onderdeel van het landelijke project Theater Na de Dam. Op donderdag 4 mei (Herdenkingsdag) gaat de voorstelling van ToBe in première samen met ruim 100 andere voorstellingen in Nederland.

Meespelen in de voorstelling
Jongeren tussen 12 en 24 jaar die mee willen spelen in de voorstelling? Info & Aanmelden >>
Deelnemen als speler kost eenmalig €25,- en is te betalen met Dordtpas tegoed. Op donderdag 16 maart om 17.30 uur is de eerste repetitie in het Energiehuis. We houden geen audities, dus je kunt sowieso meedoen!

ToBe Tipt