share

Gezellige ProeflesDagen: de echte lessen starten vanaf maandag

Op vrijdag 1, zaterdag 2 en woensdag 6 september waren de ProeflesDagen bij ToBe in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk. Het waren drie gezellige dagen met heel veel verschillende proeflessen Muziek, Dans, Theater en Kunst & Design. In totaal zijn er meer dan 600 proeflessen gevolgd!

De ProeflesDagen werden georganiseerd voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar. Voor iedere leeftijdsgroep was er wel een leuke cursus om uit te proberen. Van Muziek voor Baby’s voor 7 tot 14 maanden tot Hiphop voor 16+. Ook was er dit keer een aantal nieuwe cursussen om uit te proberen! Zo waren er bijvoorbeeld de Atelier cursussen, maar ook Play a Song, de cursus waarbij je je eigen liedjes leert schrijven en spelen, en de Popklas. Ook was er de cursus Kunsthoppen voor peuters, kleuters en kinderen, waarbij je kennis maakt met de vier verschillende disciplines van ToBe.

In de week van maandag 11 september gaan alle gewone lessen weer van start. Je kunt je nog inschrijven! Maak gebruik van de cursusvinder om de cursus te vinden die bij jou past.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?