share

Geslaagd kerstconcert in Papendrecht!

ToBe muziekleerlingen op gitaar, viool, dwarsfluit en keyboard gaven op 12 december een concert met vrolijke kerstliedjes in de Viermaster in Papendrecht.

Hans Visser, docent gitaar en organisator van het concert, was heel tevreden met de ongeveer 30 leerlingen die meespeelden. De aula van de Viermaster zat vol met ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes. Alle leerlingen kregen na afloop een attentie voor thuis in de kerstboom. Het gezamenlijke Jingle Bells, met meezingend publiek, was het hoogtepunt van de avond. Voor veel kinderen was dit de eerste keer dat ze op een podium stonden. Hoewel een liedje soms minder dan een minuut duurde, was het voor de jongste leerlingen toch een hele overwinning om dat aan een heel publiek te laten horen. Ieder liedje kreeg een welverdiend applaus.

De meer gevorderde vioolleerlingen Isaura Laffeber en Jasmijn Jouwsma hebben een paar prachtige stukken laten horen van Ennio Morricone en van Johan Sebastiaan Bach. De fluitdocent Imre Rolleman en de viooldocent Jouko Kuijk zijn in september begonnen met lesgeven in de Viermaster. In januari van dit jaar zijn de keyboarddocent Schelto van Heemstra en de gitaardocent David Gram gestart.

Wil jij ook met muziekles starten? Kijk dan op www.tobe.nl/muziek voor de mogelijkheden.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?