share

Gemeente Oud-Beijerland stopt in overleg de subsidierelatie per 1 januari

Gemeente Oud-Beijerland is met ToBe overeen gekomen de subsidierelatie per 1 januari 2016 te beëindigen. De gemeenten Cromstrijen en Korendijk hebben dit al in een eerder stadium al besloten. ToBe cultuurcentrum geeft lessen Muziek in deze gemeenten.

ToBe en haar docenten betreuren de keuzes van de gemeentes Oud-Beijerland, Cromstrijen en Korendijk. De docenten hebben zich vele jaren ingezet voor de muzikale vorming van kinderen, jongeren en volwassenen. Met het beëindigen van de subsidierelatie is ToBe genoodzaakt de activiteiten voor cursisten Muziek uit de gemeente Oud-Beijerland, Cromstrijen en Korendijk te stoppen per 1 januari 2016.

Muziekschool Hoeksche Waard start per 1 januari 2016
Een aantal docenten in de Hoeksche Waard hebben in overleg met ToBe, besloten door te gaan met lesgeven in een docentencollectief. Dit docentencollectief vormt samen de Muziekschool Hoeksche Waard. Muziekschool Hoeksche Waard start per 1 januari 2016 met het aanbieden van muzieklessen. Iedere docent is verantwoordelijk voor de eigen praktijk. De lessen worden gegeven in Oud-Beijerland in de Lindenhoeve, Steenenstraat 24.

Nieuwe website muziekschool Hoeksche Waard
Kijk op www.muziekschoolhoekschewaard.nl voor meer informatie over muziekles bij Muziekschool Hoeksche Waard, de docenten, tarieven en om een proefles te volgen. De docenten van Muziekschool Hoeksche Waard helpen je graag met jouw muzikale wensen/ambities.

ToBe wil alle cursisten Muziek uit Oud-Beijerland, Cromstrijen en Korendijk bedanken voor het vertrouwen in ToBe. ToBe heeft met veel plezier en enthousiasme de afgelopen jaren het muziekonderwijs in de gemeente Oud-Beijerland, Cromstrijen en Korendijk vorm gegeven. ToBe wenst het docentencollectief veel succes.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?