share

Geen les op onze locaties t/m 18 november

Naar aanleiding van de nieuwe, landelijke maatregelen geven we van donderdag 5 tot en met woensdag 18 november geen les op onze locaties in Dordrecht, Ridderkerk en Papendrecht. Op woensdag 4 november gaan alle lessen nog wel door.

De lessen zullen zo veel mogelijk online worden voortgezet en anders later in het seizoen worden ingehaald. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice via klant@tobe.nl. Telefonisch zijn we tijdens kantooruren bereikbaar via 078-6133144, vanwege beperkte bezetting kan het iets langer duren voordat je iemand aan de telefoon krijgt.

Winternotenconcerten geannuleerd
De Winternotenconcerten die op 25 en 28 november gepland stonden gaan niet door. We zien op dit moment geen mogelijkheid voor een alternatief presentatiemoment voor de cursisten van de InstrumentKlassen.

Blijf met ons in contact
We vinden het natuurlijk heel jammer dat we onze cursisten tijdelijk niet kunnen ontvangen op onze leslocaties. Daarom vinden we het erg leuk als je via je docent of klant@tobe.nl foto’s, filmpjes of geluidopnames van wat je thuis doet met ons deelt. Ons taggen op social media kan ook.

ToBe Tipt