share

Festival De Uitdaging

Op vrijdag 24 mei is er, speciaal voor jongeren, Festival de Uitdaging in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. De Uitdaging is een samenwerking tussen Energiehuis partners Bibelot, Popcentrale en ToBe in het kader van ‘Ode Aan De Synode’. Het gratis festival start om 18.30 uur.

Indoor festival De Uitdaging presenteert een unieke combinatie van muziek, theater, talentontwikkeling, dans en spoken-word! Laat je verrassen tijdens dit gratis festival in het Energiehuis! Door het diverse programma word je in iedere zaal verrast door nieuw talent en unieke samenwerkingen. Ontdekken, dansen, luisteren en moshen gegarandeerd.

TIMETABLE FESTIVAL DE UITDAGING

PROGRAMMA
Winne: Precies tien jaar geleden verscheen Winne letterlijk uit het niets. Hij lekte de track ‘Top 3 MC’ en zette zichzelf direct in de spotlights. Na de release van zijn debuutalbum en de succesvolle samenwerking met Jiggy Djé, Sticks en Dr. Moon is Winne terug met het nieuwe album ‘Oprecht DoorZee’.

Next Generation Speaks: Dit project daagt jonge spoken-word artiesten uit om hun stem te ontwikkelen. De deelnemers hebben gewerkt aan voice, power, identity en imagination. Het resultaat wordt gedeeld tijdens de eindpresentatie op dit festival.

Jouw Band Mijn Band: Geïnspireerd door de RTL4 hitserie Jouw Vrouw, Mijn Vrouw combineert dit project van de Popcentrale diverse muzikanten. Bandleden gaan ‘vreemd’ met bandleden van andere bands! Tijdens De Uitdaging ontknoopt dit zich in een wervelende band-estafette.

Insula College Theater en ToBe Jeugdtheaterschool: Twee theatergroepen van ToBe en drie theatergroepen van de Insula College Theaterleerlijn gaan in op de thema’s die werden besproken tijdens de Synode. Met als centrale vraag : ‘Heeft de mens een vrije wil?’. Verwacht vijf korte voorstellingen in estafettevorm.

Guerrilla Dance Act: ToBe dansers bestormen het Energiehuis met een korte pop-up dance act op een onverwachte plek.

Stiratura Kwartet: Jonge muzikanten van het Drechtsteden Jeugdorkest betreden als strijkkwartet Stiratura Kwartet het podium.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?