share

Festival de Markt Op en Voorstraat Noord Festival, ToBe was er bij!

De eerste festivals van het nieuwe seizoen zijn al weer achter de rug. Zaterdag 10 september gingen we de Markt Op in Papendrecht. Tijdens dit Foodtruck festival, ter gelegenheid van de opening van het nieuwe plein, had ToBe een groot aandeel in de programmering. In Dordrecht deed ToBe mee aan de 9e editie van het Voorstraat Noord Festival.

De Markt Op
In de ochtend hebben ruim 100 kinderen genoten tijdens het Kinderatelier onder begeleiding van Marjan van Breugel. In de middag genoot het publiek van ‘onze’ singer-songwriters Amber Ligthart, Francesco Scaglione-Rits en Celeste de Vrij. Deze optredens werden afgewisseld met heerlijke jaren 60 muziek van DJ Peter van der Stelt en zijn vinyl-platenspeler. Troubadour Peter de Jong sloot de avond namens ToBe op sfeervolle wijze af met liedjes van vroeger.

Voorstraat Noord Festival
Dit festival is een eendaags festival waarbij lokale ondernemers hun deuren openen voor de inwoners van Dordrecht. Met spetterende optredens, uiteenlopende activiteiten en leuke marktkramen werd het doorgaans rustige winkelgebied voor de 9e keer omgetoverd tot gezellig festivalterrein op zaterdag 10 september.

ToBe mocht daar uiteraard niet ontbreken en docent Mitchell Amsterdam heeft enkele peuters en kleuters weten te enthousiasmeren voor de Finding Dory Dans Workshop. Ook waren er tekenworkshops te volgen van Joeri van den Anker en Diana van Hal. Daarnaast verzorgde de Popcentrale optredens. Het vrolijke spektakel trok naast nieuwgierige dansers ook veel toeschouwers. Kortom; een geslaagde middag

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?