share

Feestelijke eindexpositie Werkplaats MEB!

Tijdens de feestelijke seizoensafsluiting "Onderdanen" op zondag 26 maart, exposeren de cursisten van Werkplaats MEB! hun prachtige werkstukken in het Energiehuis.

Werkplaats MEB! is een cursus tekenen en schilderen voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Met de expositie “Onderdanen” sluiten de cursisten het seizoen feestelijke af in lokaal P09, op de begane grond van het Energiehuis. Tijdens de middag kun je onder het genot van een hapje en drankje de werkstukken van Werkplaats MEB! bewonderen. De expositie vindt plaats van 12.30 tot 14.30 uur. Entree is gratis en iedereen is welkom.

Cursus
Iedere maandagavond kunnen creatieve talenten hele mooie dingen maken bij ToBe. Het is altijd weer een gezellige avond bij docent Marije Mooren. Je wordt door haar uitgedaagd om nieuwe technieken uit te proberen, bovendien weet ze altijd weer aan te sluiten op jouw belangstelling en niveau. Kijk HIER voor meer informatie over de cursus. Na de zomer starten de lessen weer, inschrijven hiervoor kan vanaf mei.

Tekening door Ron Moerkerken

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?