share

Expositie Via Lucis: de weg van het licht

Cursisten van Glasfusing en Teken- en Schilderwerkplaats exposeren hun werk vanaf vrijdag 21 december in de etalage van het Energiehuis. De expositie is t/m 6 januari te zien in de etalage van het Energiehuis aan de kant van de Noordendijk.

In de etalage van het Energiehuis aan de Noordendijk is gedurende de donkerste dagen van het jaar de etalage-expositie te zien zijn van het werk van cursisten Glasfusing en Teken- en Schilderwerkplaats. Nicolina Gerritsen en Helen Hietbrink zijn de docenten en geven bij ToBe & Partners als zelfstandigen les aan volwassenen in de studio’s van ToBe in het Energiehuis.

De expositie van de cursisten Glasfusing bestaat uit werkstukken die het “DNA” als inspiratiebron hebben. Deze krijgen allemaal een plaats in de vensterbank.

De cursisten Teken- en Schilderwerkplaats zijn afgelopen periode bezig geweest met het thema “Streetart en Graffiti”. Deze zijn te zien op de wanden.

De expositie is te bekijken vanaf de straat, Noordendijk. Het is een zogenaamde etalagetentoonstelling die, mooi uitgelicht, van buiten te zien is achter de ramen van een studio op de begane grond van het Energiehuis. Een lichtpunt langs de weg als je er langs rijdt of wandelt. Met recht Via Lucis.

Info over de cursussen
Begin 2019 start zowel Glasfusing en Teken- en Schilderwerkplaats met een nieuwe cursus van 12 of 15 weken.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?