Energiehuis 10 jaar! Feestontbijt en activiteiten voor de buurt - ToBe
share

Energiehuis 10 jaar! Feestontbijt en activiteiten voor de buurt

Het Energiehuis, onze hoofdlocatie in Dordrecht, bestaat 10 jaar! Dat vieren we graag samen met onze buren op zaterdag 13 mei. Van 11.00 tot 12.00 uur is er op het Energieplein een ontbijt voor bewoners uit de omliggende wijken. Tijdens én na afloop van het ontbijt zijn er optredens en dansworkshop. Ook geven we een rondleiding in en om het Energiehuis. Het ontbijt en de activiteiten zijn gratis en aanmelden hoeft niet. Alleen mee-eten met het ontbijt om 11.00 uur óf alleen meedoen met de rondleiding vanaf 12.00 uur kan ook. Bekijk hieronder het complete programma.

Je kunt gewoon langskom en, aanschuiven en genieten. Er is een Turks feestontbijt verzorgd door Waran Binici. Daarnaast zorgt Adindah Pibiri voor Indische lekkernijen. Iedereen uit het Energiehuis doet mee. Zo organiseren onze collega’s van SOC het ontbijt met drankjes van Khotinsky. Wij (ToBe) regelen de optredens, workshops en de rondleiding. ’s Avonds is er het expeditiefestival Wanderlust georganiseerd door Bibelot, Kunstmin en Popcentrale.

Klik om de uitnodiging te bekijken

Rondleiding

Altijd al willen weten wat er achter al die deuren in het Energiehuis is? Loop dan mee met de rondleiding! Om 12.00 uur verzamelen we op het Energieplein. Aanmelden is niet nodig. De rondleiding eindigt in theaterzaal Ketel 2, met muziek en dansperformances.

Programma 13 mei

11.00 – 12.00 uur Feestontbijt met:

12.00 – 13.00 uur Rondleiding door het Energiehuis met:

19.00 uur Expeditiefestival Wanderlust XL

Bibelot, Kunstmin en Popcentrale bieden je werelden die je nog niet kende en prikkelt met expeditiefestival Wanderlust al je zintuigen. Luister naar nieuwe geluiden, uitdagende concerten en beleef performances met bezoekers die zich net zoals jij graag laten verrassen. Dit festival heeft een bijzondere twist: de line-up is een groot raadsel. Wanderlust neemt je mee op ontdekkingstocht langs vier artiesten in verschillende zalen in het Energiehuis voor een avontuurlijke, muzikale en theatrale avond!
Kaarten Wanderlust bestellen (€ 12,50)

ToBe Tipt