share

Eerste editie RAUW spannend en succesvol

Drieëndertig jongeren van ToBe Jeugdtheaterschool speelden het afgelopen weekend 3X RAUW. Voor het eerst werd er geëxperimenteerd met het ter plekke op het podium monteren van scènes, choreo's en zangstukken. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met een scène als je deze onverwacht combineert met een dans, of wat verandert er als je er ander theaterlicht op zet.

Regisseurs Pé Bies en Naomi Vermeulen stonden zaterdag en zondag samen met de spelers op het podium van theaterzaal Ketel 2. De scènes, dansen en zangstukken die tijdens de voorstellingen voorbij kwamen zijn allemaal ontstaan in de repetities van de afgelopen maanden. De spelers waren erop voorbereid dat alles wat ze gerepeteerd hebben gevraagd kon worden door de regisseurs. Dat was natuurlijk erg spannend!

Drie verschillende voorstellingen
Het ter plekke monteren op de vloer resulteerde in drie totaal verschillende voorstellingen. Een op zaterdagavond en twee op zondagmiddag en -avond. De spelers en het artistiek team kijken terug op een bijzondere ervaring en een gezellig weekend. Het publiek heeft eens goed kunnen rondkijken in het laboratorium van Theaterlab.

Meer foto’s, gemaakt door Peter Verheijen, vind je op de facebookpagina van ToBe Jeugdtheaterschool.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?