share

Eerste editie Jeugdtheaterschool Kick Off super geslaagd!

In één dag een voorstelling maken én spelen! De talentgroepen van Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) deden het afgelopen zaterdag tijdens de eerste editie van de Jeugdtheaterschool Kick Off.

Tijdens de Kick Off maakten de getalenteerde kinderen en jongeren kennis met elkaar en het artistiek team waarmee ze dit seizoen een voorstelling gaan maken. De talentgroepen, Jeugdproductie (10-12 jaar), Theaterlab A en B (13+), Kerstproductie (14+) en Productie (14+), werkten zaterdagmiddag met hun regisseur, choreograaf en zangcoach aan een presentatie. Een leuke ervaring, waarvan ze het hele seizoen plezier hebben.

Ouders
De dag was meteen ook een informatieve dag voor de ouders van de leerlingen. Voor hen was een speciale informatiebijeenkomst over het spannende en leerzame seizoen dat hun kinderen tegemoet gaan. Na de bijeenkomst bezochten de ouders de presentatie van de groepen in theaterzaal Ketel 2. De theaterzaal zat vol met enthousiaste familie van de leerlingen!

Wil je dit seizoen een voorstelling bezoeken van Jeugdtheaterschool Dordrecht? Bekijk dan de events in de Agenda of like de facebookpagina van JTSD.

Foto’s door Yvette Photography

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?