share

Een cursus volgen in Coronatijd

Na een jaar van veel online lesgeven, annuleren en uitstellen zijn we, net als iedereen, getraind in het omgaan met het onverwachte. Om in deze onzekere tijden toch wat zekerheid te bieden zetten we op een rijtje wat we wél weten.
- update 25 maart -

Een ding is zeker, we kijken er erg naar uit om iedereen weer te ontvangen op onze leslocaties zodra dit weer mag, dat wordt echt een klein feestje!

Jaarcursus en proefles volgen
Zodra onze locaties weer open mogen starten onze jaarcursussen dans, muziek en theater weer in de lesruimtes. Vanaf dat moment is het ook weer mogelijk om een proefles te volgen, een proefles aanvragen kan nu al op de pagina van de cursus waarin je interesse hebt. Cursisten die nu al een jaarcursus volgen krijgen online les. De lessen worden aangeboden via ons online platform tobe-online.nl of via Zoom.

Korte cursus
Onze korte cursussen, die normaal starten aan het begin van het jaar, hebben we al drie keer moeten uitstellen. Daarom hebben we voor nu geen startdatum meer geprikt voor deze cursussen, maar we starten zodra we weer open mogen en kondigen dit dan aan via al onze kanalen. Als de cursus helemaal niet kan starten dit seizoen, dan krijg je je geld terug. Moeten onze locaties weer dicht tijdens de cursus, dan gaan we online door met de lessen of halen we de lessen later in.

Protocol, geen roman, maar toch
Op onze locaties doen we er alles aan om corona proof les te geven. Zo is er altijd ruimte om 1,5 meter afstand te houden, zijn er looproutes en zien we erop toe dat ieder vanaf 13 jaar een mondneusmasker draagt in de openbare ruimtes. We hebben een algemeen protocol, deze vind je hier: Protocol Stichting Cultuureducatie. Ok, het leest niet als een roman, maar we hebben echt ons best gedaan om het begrijpelijk op te schrijven.

Algemene voorwaarden
Meestal ook niet echt een document om voor de lol te lezen, maar als je een praktische vraag hebt kan het heel goed zijn dat je het antwoord hier vindt: Algemene Voorwaarden ToBe 2020-2021. Voor alle cursussen gelden onze algemene voorwaarden, ook in coronatijd.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Leslocaties gesloten i.v.m. de coronamaatregelen >>
Bereikbaarheid ToBe klantenservice >>
Buiten dans- en theaterlessen >>
Cursussen voor kinderen en jongeren in Krispijn >>
Start cursussen 2021 >>

ToBe Tipt