share

Drukbezochte Pepernotenconcerten waren een groot succes

In de week voorafgaand aan 5 december hebben de jongste muziekleerlingen van ToBe liedjes gespeeld voor Sinterklaas en zijn Pieten. De leerlingen en hun familie hebben een onvergetelijk concert meegemaakt en gingen met een chocoladeletter van de Sint naar huis.

Pepernotenconcert Ridderkerk
In Ridderkerk kwam de Goedheiligman op bezoek in Het Plein. Een orkest van 30 kinderen onder leiding van gitaardocent Tom A-Tjak speelde Sintliedjes en enkele kinderen zongen, speelden solo of samen met een klein groepje. De GitaarKlas- en de PianoKlas-kinderen die net in oktober waren gestart, speelden enkele nummers met hun docenten Silvan van der Zwaag en Bernard Zwueste. Ook de ouders en andere toeschouwers mochten meezingen. Dank aan Annemarie Rijkée voor de ondersteuning bij het orkest.

Pepernotenconcert Dordrecht
In Het Energiehuis In Dordrecht werd het een nog groter evenement. Het Pepernotenorkest onder leiding van Casper van Nugteren bestond uit 50 kinderen. Op het concert lieten de Kies Een Instrument groepen met docent Trea Kuijsten een zelfgemaakt lied horen en zelfs de kleutergroepen hadden iets ingestudeerd met Myriame van Genuchten.

In de aanloop naar het concert bleek dat de ouders en andere toeschouwers niet pasten in de zaal en daarom is besloten het concert twee keer uit te voeren! Aangevuld met de GitaarKlas- en de VioolKlas- kinderen van docenten PieterJan den Hartigh en Margreet Lugt werd het twee keer een prachtig concert met twee keer een uitverkochte Ketel 2. Dank aan de muziekdocenten Hans Visser, Roosmarij Cooiman, Diana Abspoel, BartJan van der Linden en Margreet Lugt voor de ondersteuning bij het pepernotenorkest tijdens de vier repetities en het concert.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?