share

Dromen: 80 harpspelers nemen je mee op reis

Zo’n 80 harpleerlingen van onder andere de SKVR Rotterdam, Kunstpuntgouda en ToBe cultuurcentrum spelen de Harpvoostelling ‘Dromen’. Kom op 22 april naar het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht en ga samen met de muzikanten en de verteller Pieter Tiddens op reis.

Dromen
De gevoelige Misha gaat op zoek naar hét recept voor dromen. Samen met zijn zus gaat hij op reis naar het tijdspaardersdorp. Onderweg ontmoeten ze ridder Bisbigliando en staan ze oog in oog met schaduwgeesten. Maar vinden ze ook het recept om dromen te maken? De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden.

Pieter Tiddens
Pieter werkte als regisseur met Lenette van Dongen, als acteur speelde hij rollen in Baantjer, Floris en Zwartboek. De muziek en het verhaal zijn geschreven door harpiste Sabien Canton en de voorstelling is afgelopen jaar in première gegaan tijdens het Dutch Harp Festival.

De Harpvoorstelling vindt plaats op zaterdag 22 april in Ketel 2 van het Energiehuis. Er is een voorstelling om 14.00 uur en een om 16.00 uur. Kaarten kosten € 3,- en zijn te koop via de onderstaande link of aan de kassa van het Energiehuis (alleen pinnen).

Kaarten Harpvoorstelling Dromen 14.00 uur
Kaarten Harpvoorstelling Dromen 16.00 uur

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?