share

Drie cursisten ToBe Kunst & Design exposeren in Barendrecht

Tot en met zaterdag 19 december 2015 exposeren Joanne Batelaan, Gert Ronde en Koos Kreber, drie cursisten van ToBe Kunst & Design hun schilderijen in de hal en gangen van de Baerne, Buitenlandse Baan 1 in Barendrecht.

De expositie is gratis te bezoeken op werkdagen van 13.00 – 17.00 uur en op openingstijden van de bibliotheek.* De geëxposeerde schilderijen zijn deels in de cursus schilderen op maandagavond in de Baerne gemaakt, maar ook in het eigen atelier.

Joanne Batelaan
Joanne heeft jarenlang bij ToBe portret-en modellessen gevolgd. Haar docenten zijn Jan de Grauw, Ferdinand Sikken, Henk van den Berg en Hans Verkerk geweest. Momenteel schildert ze graag landschappen in een verstilde sfeer. Daarnaast schildert ze zeer kleurrijke abstracte schilderijen vanuit haar intuïtie.

Gert Ronde en Koos Kreber
Gert en Koos hebben jarenlang schilderles gehad van Ferdinand Sikken en Henk van den Berg. Sinds een paar jaar hebben ook zij les van Hans Verkerk. Meestal wordt met acryl geschilderd soms met olieverf. Gert Ronde schildert met name kleurrijke stadsgezichten en portretten. Koos Kreber heeft een voorkeur voor (mysterieuze) landschappen en experimenteert met etsen en airbrush.

De nieuwe cursussen van Kunst & Design in de Baerne starten vanaf januari 2016.

*Openingstijden van de bibliotheek AanZet in Barendrecht:
Ma 17.30 – 20.30 uur
Di gesloten
Wo 14.00 – 17.00 uur
Do gesloten
Vr 14.00 – 17.00 uur
Za 10.00 – 13.00 uur
Zo gesloten

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?