share

Drie avonden Popschool Live! in het Energiehuis

Op 23, 24 en 25 juni presenteren 35 Popschoolbands zich in de Power Stage in het Energiehuis, Dordrecht. Drie avonden lang zijn er de jongste bands uit de regio te zien en te horen na een jaar hard oefenen van hun repertoire.

Ben je benieuwd hoe het is om in een band te spelen? Kom kijken en laat je inspireren! Aan het begin van de avond spelen eerst een uur de Popschool 4 Kids bands (tot ongeveer 12 jaar) en daarna beklimmen de toekomstige Dordtse pophelden, de leerlingen van de Popschool, het podium.

Enkele van de bands hebben al ervaring opgedaan in de Talent Stage van de Popcentrale en/of op Wantijpop, maar sommige staan voor de allereerste keer op het podium. Deze presentaties geven een goed beeld van hoe de jongeren in bands hebben leren spelen en de Popschooldocenten zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven over het reilen en zeilen op de Popschool.

Kom je ook?
Om 19.00 begint de eerste band en de avonden duren tot ongeveer elf uur.
Voor vragen over de Popschool en de Popschool Live!-avonden stuur je een mailtje naar Eelco: eelco@popcentrale.nl. Kijk voor meer informatie op www.popcentrale.nl.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?