share

Doe mee met het Elgar Koorproject

In vijf repetities maak je kennis met de koorcomposities van de Engelse componist Edward Elgar. De repetities starten op maandag 8 mei. Schrijf je nu in!

In vijf repetities worden drie stukken ingestudeerd: The Snow, Ave Verum, en As Torrents in Summer. Pianodocent Bernard Zwueste verzorgt de pianobegeleiding. Om deel te nemen aan dit project heb je wel wat zangervaring nodig en moet je thuis kunnen oefenen met mp3 of bladmuziek. Iedere deelnemer ontvangt na aanmelding de bladmuziek en een studie mp3’s. Op 17 juni worden de stukken uitgevoerd in Ridderkerk.

Edward Elgar werd 160 jaar geleden geboren. Hij is de componist van onder andere de beroemde werken Land of Hope and Glory en de Enigma Variaties. Jaarlijks worden er composities van hem gespeeld in de beroemde Night of the Proms.

Zangdocente Ellen van der Ham organiseert een Koorproject met muziek van Elgar voor een dameskoor in Ridderkerk. Sinds kort is Ellen de nieuwe docent zang (klassiek). Ze geeft ook les in Gorinchem en woont in Ridderkerk. Ellen studeerde zang en koordirectie in Rotterdam. Op maandagen geeft ze les in Het Plein en daar vindt ook dit eerste klassieke Koorproject plaats.

Schrijf je HIER in voor het Elgar Koorproject.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?