share

Doe mee aan de kleurwedstrijd opening ‘The Place ToBe’!

De lang verwachte chill-, werk- en wachtruimte van ToBe is vanaf maandag 15 mei open. Speciaal voor de opening van de foyer tekende Strip en Games Tekenen docent Joeri van den Anker twee bijzondere kleurplaten. Wil jij meedoen? Kleur de tekening in en hang hem op in de foyer. Op donderdag 1 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

Kleurwedstrijd
Speciaal voor de opening van de foyer tekende Strip en Games Tekenen docent Joeri van den Anker twee bijzondere kleurplaten. In de openingsweek is er een kleurwedstrijd voor kinderen en jongeren tot en met 15 jaar. Wil je meedoen? Print de kleurplaten uit of haal deze op in de foyer, kleur deze zo mooi mogelijk in en hang het op aan het grid. De mooiste kleurplaten in de categorieën 0 t/m 6 jaar en 6 t/m 15 jaar winnen een goed gevulde goodie bag!
Op donderdag 1 juni wordt de winnaar bekend gemaakt via de Facebookpagina en website van ToBe.

> Download HIER de tekening voor kinderen van 0 t/m 6 jaar
> Download HIER de tekening voor kinderen van 6 t/m 15 jaar

Foyer The Place ToBe
Met zitplaatsen voor maar liefst 40 personen is de foyer een centraal punt waar cursisten van ToBe én ToBe zelf al een tijdje naar uitkijken. Een plek waar cursisten kunnen pauzeren, ouders een lekker kopje koffie kunnen drinken, kinderen kunnen kleuren, medewerkers kunnen werken en bezoekers worden opgevangen voor of na een voorstelling. Naast hang out is de foyer ook een ontvangstruimte voor grote groepen scholieren die ToBe bezoeken voor culturele activiteiten in het Energiehuis.

Steeds mooier
In de foyer kijk je je ogen uit. Aan het grid hangt werk van cursisten, een tv-scherm brengt je op de hoogte over het laatste ToBe-nieuws en posterborden laten zien welke projecten en producties eraan komen. Daarnaast worden er komende tijd steeds nieuwe aanpassingen gedaan. Het wordt steeds mooier!

Tot ziens bij ‘The Place ToBe’!

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?