share

DJO Zomerconcerten met special guests

Op 30 juni en 1 juli heeft het Drechtsteden Jeugdorkest (DJO) speciale gasten uitgenodigd om samen twee zomerse concerten te geven in Ketel 2.

Het DJO heeft de volgende ‘special guest’ uitgenodigd: Een aantal klassieke zangsolisten, het Saxofoonorkest Excelsior Papendrecht, de zangeressen van de Vocalgroup Courage en het Drechtsteden Jeugd Ensemble (DJE). De concerten zijn in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht en beginnen om 20.15 uur. Kaartjes kosten €4,00.

Mozart
Het eerste deel van het concert is een Mozart programma. De Ouverture uit de opera Cosi fan Tutte opent het concert. Daarna volgen aria’s en Intermezzi uit de opera’s: Don Giovanni, Die Entführung aus dem Serail, Die Zauberflöte en uit Le Nozze di Figaro. De zangsolisten zijn talentvolle leerlingen van Mieke van Laren uit Dordrecht en van Ellen van der Ham uit Gorinchem en Ridderkerk.

20ste eeuwse Muziek
Het tweede gedeelte van het concert is geheel 20ste eeuws. Lichte muziek stukken van o.a. Bernstein en Gershwin. De saxofoongroep van Excelsior Papendrecht werkt mee en de ToBe vocalgroup Courage zingt met het orkest en a cappela.

Het DJO zou het DJO niet zijn als er geen muzikale verrassingen op dit zomerconcert zijn. Maak het mee! op 30 juni of 1 juli in Ketel 2, Energiehuis.

Koop HIER kaarten voor het concert van 30 juni.
Koop HIER kaarten voor het concert van 1 juli

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?