Nieuw! DJ-lessen in Krispijn - ToBe
share

Nieuw! DJ-lessen in Krispijn

Voor iedereen van 12 t/m 24 jaar geven we nu ook DJ-lessen in wijkcentrum Koloriet in de Dordtse wijk Krispijn. Elke vrijdag van 15.30 tot 17.00 uur staat DJ Devris klaar om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Je kunt de DJ-les gratis uitproberen op woensdag 1 maart tijdens de open dag bij de Koloriet. Wil je een keer op vrijdag meedoen? Vraag dan hieronder een gratis proefles aan. Het adres van de Koloriet is Jacob Marisstraat 70.

Direct naar: info, proefles & inschrijven DJ-lessen

We geven in het wijkcentrum ook Hiphop danslessen voor kinderen en jongeren. Daarnaast kun je meedoen met onze brassband Young Iconic. Voor deze cursussen kun je ook online een gratis proefles aanvragen.

Open Dag “Bootcamp”

Op woensdag 1 maart is er een bootcamp bij Koloriet van 12.00 tot 15.30 uur. Je kunt die dag gratis allerlei workshops volgen, waaronder de DJ-lessen, maar ook breakdance, naaien en theater. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Betalen met je Dordtpas

Als je tegoed op je Dordtpas hebt staan kun je daarmee je ToBe-cursus betalen, dus ook onze cursussen in wijkcentrum Koloriet! Meer info op tobe.nl/tegemoetkoming-lesgeld.

Andere DJ-cursussen bij ToBe

We geven ook DJ-cursussen in het Energiehuis. Bekijk ze allemaal via tobe.nl/cursussen/elektronische-muziek

ToBe Tipt