Dit weekend: première talentgroep Productie - ToBe
share

Dit weekend: première talentgroep Productie

Even geen gezeur over alles waar we het niet over eens zijn met elkaar. De jongeren van onze theatertalentgroep Productie schotelen je op zaterdag 23 en zondag 24 april een mooie show voor, waar voor iedereen iets in zit. "Elf scenes en een gedicht die volledig los staan van elkaar" gaat in première op zaterdag om 19.00u en speelt op zondag om 14.30u in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis. Tickets zijn online te bestellen voor €5 per stuk.

Tickets zaterdag 23 april 19.00u >>
Tickets zondag 24 april 14.30u >>

In ‘’Elf Scènes en een Gedicht die Volledig Los Staan van Elkaar’’ doen de jongeren een poging om wat dichter bij elkaar te komen. In een wereld waarin er zoveel spanning is en iedereen lijnrecht tegenover elkaar staat, proberen ze een gevoel van samen te creëren. Even geen gezeur over alles waar we het niet over eens zijn met elkaar. Misschien valt er toch nog wel een rode draad te herkennen.

Op zaterdag neemt speler Megan je op Insta en TikTok mee op pad tijdens de voorstellingsdag. Mis deze take-over het niet!

Instagram: @tobe_cultuurcentrum
TikTok: @tobecultuurcentrum

Talentgroep Productie (meer info)

De jonge spelers werkten sinds september aan de voorstelling samen met theatermaker en -docent Marcos Valster. Ze volgen al een aantal jaren les bij ToBe Jeugdtheaterschool en zijn geselecteerd om deel te nemen aan de Productie. Tijdens het repetitieproces ervaren je de verschillende fases van het maken van een voorstelling en krijgen ze ook te maken met decor, kostuum, licht en publiciteit.

Spel: Jasmijn van Arkel, Jarne Bierhaalder, Damian Brandt, Parel Bras, Megan de Groot, Noël Karg, Eve Visser, Bente Mari Wijsman
Regie: Marcos Valster
Choreografie: Lisa Dammiaans
Muziek: Evi Bosman

ToBe Jeugdtheaterschool heeft nóg 2 premières in mei

woensdag 4 mei “Daar deden ze roomboter in” >>
vrijdag 6 & zaterdag 7 mei “Natuurlijk!” >>

ToBe Tipt