Deze cursussen starten nog vóór de zomervakantie - ToBe
share

Deze cursussen starten nog vóór de zomervakantie

Wil je voor de zomervakantie nog een korte cursus volgen van 10 lessen? Dat kan! Want in de week van 17 april starten er een hoop leuke cursussen in Dordrecht, Ridderkerk en Papendrecht. Daarnaast kun je op veel doorlopende cursussen bij muziek, dans en theater nog instromen. Bekijk hieronder de cursussen die binnenkort nog van start gaan.

In Dordrecht start op zaterdag 22 april Acteren (10x) 8-12 jaar en op woensdag 17 mei start het unieke en nieuwe muziekproject ToBe Pop Orchestra 13+.

Muziek voor kind + (groot)ouder

Al vanaf 6 maanden kunnen kleine kinderen bij ons meedoen aan M!N! Muziek. Voor kinderen vanaf 2,5 jaar is er Z!NG & SW!NG. Deze cursussen zijn speciaal voor kind + (groot)ouder ontwikkeld. Komen jullie samen muziek maken?

InstrumentKlassen 6+ en 8 +

Voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we de InstrumentKlassen (zoals CelloKlas en PianoKlas). Je maakt dan in een korte tijd kennis met een instrument van je keuze. Bekijk ze per locatie:

Ietsje later dan de rest, namelijk op 10 mei, start ook de DJ Klas 8-10 jaar.

Deze cursus start zelfs nog op 2 juni:

Media Lab 9-13 jaar, 5 lessen

Instromen

Op onze doorlopende cursussen kun je altijd nog instromen als er paats is, zoals bij ToBe Theater en ToBe Dans of muziekles in een groep of individueel. Bekijk ook alle cursussen via onze Cursusvinder.

ToBe Tipt