share

De Is-Dit-Wat-Voor-Jou-week, 128 gratis lessen en heel veel deelnemers!

Van maandag 5 september tot en met zaterdag 10 september was er de Is-Dit-Wat-Voor-Jou-Week bij ToBe. Tijdens deze week mocht iedereen gratis lessen Dans, Muziek, Theater en Kunst & Design komen volgen in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Ridderkerk.

In totaal waren er deze week 128 gratis lessen en meer dan 600 deelnemers! Voor iedere leeftijd was wel iets te doen: van Muziek voor Baby’s, Kinderdans, Strip- en games tekenen voor jongeren tot Acteren voor volwassenen.
De muziekliefhebber kon bijvoorbeeld een kijkje komen nemen bij de verschillende Instrumentklassen, Kies Een Instrument of Kennismakingscursus voor Popschool 4 Kids. Voor Dans waren er veel verschillende cursussen zoals Peuterdans, Hiphop, Moderne Dans, maar ook Fusion Bellydance, Flamenco en Showjazz. Kinderen en jongeren waren welkombij de Jeugdtheaterschool om te acteren, zingen en/of te dansen. Natuurlijk was het ook mogelijk om met een les Kunst & Design mee te doen zoals bij Tekenen Zonder Grenzen, Sieraden maken, Stop Motion Animatie, Game Design Level 1 en Werkplaats Modeltekenen.

Iedereen bedankt die heeft bijgedragen aan het succes van deze week. We hebben veel nieuwe cursisten mogen verwelkomen en heel veel kinderen hebben voor het eerst kennisgemaakt met ToBe. We kijken terug op een geslaagde en gezellige week!

Aanmelden voor de meeste cursussen kan nog steeds! De cursussen van Muziek, de Jeugdtheaterschool en Kunst & Design starten vanaf maandag 26 september. De danslessen zijn al begonnen maar instromen is nog mogelijk.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?